Wat is de jeugdliga?

De jeugdliga is een tornooi voor spelers tot en met 21 jaar.
Waar wordt de jeugdliga georganiseerd?

Dit tornooi gaat door in Roeselare namelijk in Schiervelde en duurt van ‘s morgens tot de late namiddag. De datums zijn zondag 5/10/2014, 18/01/2015 en 15/03/2015.
Er wordt ook een mini jeugdliga georganiseerd op 26/10/2014 en 22/03/2015. De mini jeugdliga hanteert het zelfde systeem als de gewone jeugdliga. Het enige verschil is dat de maximum leeftijd geen 21 maar 12 jaar is.
Waarom zou ik mijn zondag opofferen voor de jeugdliga?

Er gaan jaarlijks veel jonge spelers naar dit tornooi. In de competitie kan je wel al eens tegen oudere spelers spelen met meer ervaring, waar het heel moeilijk tegen te spelen is. In de jeugdliga worden ze in poules (zijn kleine groepjes) verdeeld waar in principe iedereen tegen zijn eigen niveau kan spelen. Zo kan je zien hoe ver je eigenlijk echt staat. De meeste dingen leer je niet op training maar wel door veel wedstrijden te spelen. Daarom moedigen wij iedere jonge speler aan om dit te doen. Ze hebben niet enkel plezier maar leren vooral ook heel veel bij!

Wat is nu het verschil tussen de jeugdliga en competitie?
Zoals hierboven al vermeld zullen ze tegen hun eigen niveau spelen, wat niet altijd het geval is in de competitie. In de competitie speel je in een ploeg, in de jeugdliga speel je enkel en alleen voor jezelf. Dat kan natuurlijk minder druk met zich meebrengen. De jeugdliga gaat door op een zondag en duurt bijna een hele dag. De competitie duurt enkel een uurtje of twee.

Meedoen is de boodschap!!!
Zijn er nog vragen?

Stuur dan zeker en vast naar één van de bestuursleden of stuur een berichtje op Facebook naar https://www.facebook.com/­TTCEasypay?ref_type=bookmark.
 

Info en contact:


TTC Easypay Ingelmunster


Tel: 051 31 62 18
Email:
info@ttc-ingelmunster.be


Locatie:
Gemeentelijk sportcentrum
Bollewerpstraat 92A
8770 Ingelmunster
klik hier voor de route